2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri´mizi anarak başladığımız yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Okul Müdürümüz Hüseyin OKUR´un öğrencilerimize hitabı ve 15 Temmuz ve sonrası ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştığı konuşmalarıyla başlayan programda, okulumuzun akademik ve türkiye çapında yapılan proje yarışmalarında öncü bir okul olduğunu belirterek konuşmasını sonlandırdı. Daha sonra Edebiyat Öğretmenimiz Bilal AKAN ve öğrencilerimizin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için hazırladığı konuşmalarıyla devam etti.  Konuşmaların ardından 9-10-11 ve 12 sınıf öğrencileri sınıflarına geçerken, okulumuza yeni başlayan hazırlık öğrencilerinin sınıfları belirlendi ve velileriyle okulumuz hakkında toplantı yapıldı.

Yayın: 19.09.2016 - Güncelleme: 03.04.2021 17:48 - Görüntülenme: 930