T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi

47. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalinde En Çok Ödülü Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi Aldı

 47. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na 56 projeyle (96 öğrenci ve 8 danışman öğretmenle hazırlanan) başvuran okulumuz bölge finallerine 16 projesiyle katılmıştır. Bölge finalinde 9 projemiz ödül aldı. Türkiye finaline 5 projeyle katılan öğrencilerimiz 4 ödül alarak büyük bir başarı elde ettiler.

Eskişehir'de en çok projeyle başvuran, bölgede en çok projesi sergilenen, bölge finalinde en çok ödül alan, Türkiye finalinde en çok ödül kazanan okulumuz sosyal bilimler alanında başarısını kanıtlamıştır.

TÜBİTAK 47. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalinde öğrencimiz Melis KIRTILLI Sosyoloji Alanında Birinci olmuş, aynı zamanda "Yılın Genç Araştırmacı" ödülünü Türkiye´de ilk defa kazanmıştır. Özgenur ŞAFAK Sosyoloji Alanında İkincilik, Huriye ARAS ve Safiye KOCAK Edebiyat Alanında Teşvik Ödülü almışlardır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.05.2016 - Güncelleme: 03.04.2021 17:54 - Görüntülenme: 3222
  Beğen | 1  kişi beğendi