DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİMİZ "FRANCESCO CATALANO"YU UĞURLADIK...

Öğrenci değişim programları ile Avrupa ve Amerika'nın çeşitli bölgelerine öğrencilerini gönderen ve o bölgelerden pek çok öğrenciyi de ağırlayan okulumuz, AFS Uluslararası Lise Öğrencileri Değişim Programı ile aramıza katılan Francesco Catalano'yu da ülkesine uğurladı.

Türk kültürü, gelenek ve görenekleri ile birlikte eğitim sistemimizin de aktarılması üzerine kurulu olan program kapsamında öğrencimizin İtalya'dan ülkemize gelmesine ve okulumuza katılmasına öncülük eden AFS Değişim Programı yürütücümüz İngilizce Öğretmenimiz Hilal KAYA'ya, değişim öğrencimizle ilgilenerek kendisini evinde ağırlayan İngilizce öğretmenimiz Esra GÜVENDİ'ye ve değişim öğrencilerimizle ilgilenen bütün öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

01-12-202301-12-202301-12-2023

Yayın: 01.12.2023 - Güncelleme: 01.12.2023 10:07 - Görüntülenme: 64