Okulumuzda 2016 Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

2016 yılı mezuniyet törenimizi okulumuz konferans salonunda velilerimiz, eski mezunlarımız, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Açılışın ardından sahneye gelen mezunlarımızın ve tüm misafirlerimizin saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nı okumasıyla başlayan programda okul birincimiz Burcu ÖZYILMAZ´ın konuşması ve mezuniyet kütüğüne plaka çakmasının ardından, veliler adına konuşma yapan Oktay ÖZYILMAZ´ın konuşma yaptı. Dereceye giren öğrencilere Okul Müdürü Hüseyin OKUR´un plaketlerini vermesi ve konuşmasıyla devam eden törende mezun sınıflarımız sırayla sahneye çıkarak sınıf rehber öğretmenlerinden diplomalarını aldılar. Tören kep atma töreninin ardından mezuniyet plavı ikramıyla son buldu.

Yayın: 03.06.2016 - Güncelleme: 03.04.2021 17:50 - Görüntülenme: 2679