Şehrimin Düşünürü ve Bilimi

Kuruculuğunu okulumuz müdür başyardımcısı tarih öğretmeni Tarkan ÇAKAR'ın yaptığı ve okulumuz ingilizce öğretmeni Dr. Sadife Demiral'ın içinde bulunduğu Eskişehir Çamlıca Kız Anadolu imam hatip lisesi ortaklı projemizdir.

Denizli ve Trabzon ortakli projemiz bu illerden öğretmen ve öğrencilerle yürütülmektedir.

Erasmus+ kapsamında okulumuz Müdür Başyardımcısı Tarkan Çakar'ın kuruculuğunu yaptığı ve İngilizce Öğretmenimiz Sadife Demiral'ın da yer aldığı eTwinning "Şehrimin Düşünürü ve Bilimi" projesi ulusal kalite etiketi almıştır. Bunun yanı sıra İngilizce Öğretmenimiz Sadife Demiral'ın yürüttüğü üç farklı eTwinning projeleri de ulusal kalite etiketi almıştır. Erasmus + eTwinning çalışmalarına danışmanlık yapan öğretmenlerimize ve ekiplerde yer alan öğrencilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 26.04.2022 - Güncelleme: 10.08.2022 17:33 - Görüntülenme: 223