Türkiye´nin AB´ ye Üyelik Toplantısına ESBL Olarak 07.01.2016 Tarihinde Katıldık

İngilizce Öğretmenimiz Ali AKARSU ve öğrencimiz Melis KIRTILLI, toplantıda okulumuzda uygulanan AB projeleri ve öğrencilerimizin AB konulu TÜBİTAK proje çalışması hakkında AB Bakanımız Sayın Volkan BOZKIR´a ve katılımcılara bilgi verdiler. Toplantı sonunda Sayın Bakanımız Volkan BOZKIR, Sayın AB Bakan Müsteşarımız R. Engin SOYSAL ve Ulusal Ajans temsilcisi Sayın Nejla VATANSEVER öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi ve okul yönetimimizi AB ile çalışmalarımızdan dolayı kutladılar ve her zaman yapılacak çalışmaları yakından takip ederek destek olacaklarını söylediler. Desteklerinden dolayı sayın bakanımıza, sayın müsteşarımıza ve UA temsilcisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yayın: 07.01.2016 - Güncelleme: 03.04.2021 18:00 - Görüntülenme: 1854