ESKİŞEHİR ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

GENÇ SOSYAL BİLİMCİLERİN OKULU

Okulumuz 2005-2006 Eğitim-Öğretim yılında açıldı. Millî Eğitim Bakanlığının ortaöğretime yerleştirmeye yönelik yaptığı sınavla yılda 120 öğrenci almaktadır. Eğitim-öğretim süresi hazırlık sınıfı ile 5 yıldır. Yatılı ve karma olan okulumuzda bir sınıftaki öğrenci sayısı yönetmelik gereği 30´u geçmez. Her sınıfta  etkileşimli tahta  bulunmaktadır. Ayrıca üç laboratuvarımız öğrencilerimizin hizmetindedir. Kantini, 400 kişilik konferans salonu ve bilgisayar kayıt sistemiyle çalışan zengin kütüphanesi, bilişim teknolojileri hizmeti, rehberlik servisi ile okulumuz beklentilerin üzerindedir. Okul ve pansiyon binamız hayırsever  Sayın Firuz KANATLI'nın girişimleriyle ETİ Şirketler Grubu tarafından  yaptırılmış ve Millî Eğitim Bakanlığına devredilmiştir.

Yayın: 03.12.2012 - Güncelleme: 08.10.2022 12:36 - Görüntülenme: 6059