Nis

17 Nisan 2024 Çarşamba günü 17.30 - 19.30 saatleri arasında veli toplantısı yapılacaktır.

21 Mart Dünya Down Sendromu farkındalık günü

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,

Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

----------------------------------------------------

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferini kutlama programımız 18 Mart Pazartesi günü saat 10'da okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Coğrafya alanında aldığımız ödülümüz.

ESBL Kütüphanesi Kitap Listesi

Şbt

Tübitak-2024 yılı araştırma projeleri yarışmalarına bu sene 5 proje ile bölge finallarine kalmaya hak kazandık.

Şbt

Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Kitap Tahlilleri etkinliğimizi Urfa Sosyal Bilimler Lisesi ile gerçekleştirdik.

Şbt

İlimizde düzenlenen Liselerarası oryantiring il birinciliği müsabakalarında okulumuz

Genç Kız B Takımı 1.

Genç Kız A Takımı 3.

Genç Erkek A Takımı 2.

Olmuştur.

Şbt

Güvenli Gençlik ve Güvenli Gelecek Konferansı.

Şbt

2023 yılının başında öğrencilerimizin "Eğlenerek Almanca Öğrenmek" hedefi ile başladığı projeyi kahoot üzerinden yaptıkları Almanca bilgi yarışması ile sonlandırdılar.

Şbt

Okul Müdür Yardımcımız Osman KATLAN'ın kıymetli babası vefat etmiştir. Yakınlarına başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin.

Ara

İlk kez 2009 yılında ağaçlandırarak oluşturduğumuz hatıra ormanımızı, Cumhuriyet'imizin 100. yılı anısına yeniden ağaçlandırmanın sevincini yaşıyoruz.

Ara

Fizik öğretmenimiz Hülya DEMİREL FIRINCI'nın mum atölyesi fikriyle okulumuz bir ilke daha imza attı. Öğretmenimizin yönetiminde kendi kurduğumuz mum atölyemizde etkinliğe katılan öğretmen, idareci ve öğrencilerimiz bir yandan keyifli biz zaman geçirirken diğer yandan yeteneklerini sergileme fırsatı buldular.

Ara

Felsefe grubu öğretmenimiz Fırat CANİKLİ rehberliğinde her yıl seçili bir eser ve eser kahramanını incelemek şartıyla ele alarak gelenekselleştirdiğimiz panelimizi bu yıl da gerçekleştirdik.

Ara

Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürluğü ve Türk Dünyası Vakfı işbirliğiyle yürütülen "Gençlerle Gelenekten Geleceğe Projesi" kapsamında düzenlenen öykü yarışmasına katılan öğrencimiz  Taha Oğuz ÇAKIROĞLU, yazdığı eseriyle birinci olmaya hak kazandı.