Almanca Tiyatro Grubumuzun Büyük Başarısı

Ankara Goethe Enstitüsünün Türkiye geneli Pasch Okullarında düzenlemiş olduğu Almanca tiyatro festivaline katıldık.

Ankara Goethe Enstitüsünün Türkiye geneli Pasch Okullarında düzenlemiş olduğu Almanca tiyatro festivaline okulumuz Almanca öğretmenleri Osman KATLAN ve Ayşe ERZİNCANLI yönetimindeki tiyatro grubu katılmıştır. Tiyatro grubunda bulunan öğrenciler Müyesser TUNA, Muhammed Refik TEKELİ, Büşra AÇAN, Necdet Utku YILDIZ, Sudehan AKKAYA ve Ağtürk BÖKE idiler. 05-06.06.2015 tarihlerinde Ankara  Ernst Reuter Schule'da gerçekleşen Tiyatro Festivaline Türkiye'den en iyi 9 tiyatro grubu katılmış ve festival gerçekleşmiştir. Festival sonucunda 150 kişi arasından 18 kişi İzmir Dil&Tiyatro Kampı'na katılmaya hak kazanmıştır. Bu 18 kişiden 4'ü okulumuzdan Müyesser TUNA, Muhammed Refik TEKELİ, Necdet Utku YILDIZ ve Ağtürk BÖKE olarak seçilmiştir. Ekibizin oyunu tarihi en iyi yansıtan ve en bilimsel oyun çalışma seçildi.

almanca tiyatroalmanca tiyatroalmanca tiyatro

Yayın: 06.06.2015 - Güncelleme: 29.06.2021 20:02 - Görüntülenme: 1502