Serpil KILIÇ CEBECİ - Müdür

1978 yılında Mersin´in Gülnar İlçesinde doğmuştur. Sihapili Köyü İlkokulu, Aydıncık Ortaokulu, Kilis Anadolu Öğretmen Lisesinde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur.

Eskişehir Osmangazi Üniversite Eğitim Yönetimi Denetimi Planlaması ve Teftişi Bölümünde Yüksek Lisansını yapmıştır.

Çeşitli okullarda İngilizce öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 2016 Eğitim Öğretim yılında Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü olarak görev yapmıştır.

19 Eylül 2016 tarihinde Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesine Müdür Başyardımcısı olarak göreve başlamış, 21 Ağustos 2019 tarihinden itibaren aynı okulda müdür olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 3 çocuk annesidir.