Ock

Okulumuz Futsal Takımı İlk Maçında Atatürk Sağlık Meslek Lisesini 7-0 yendi...

Ock

Liseler Arası Karete Kumite Dalında Eskişehir Birincisi, Kata Dalında Eskişehir Üçüncüsü olmuştur. Şampiyonumuzu kutluyor Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencileri, İstanbul Osmanlı Arşivlerine misafir oldular.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden BADENUR ÖZCAN, İstanbul Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi´nden gelerek, okulumuz öğrencilerine IB (Uluslararası Bakalorya) programı hakkında bilgiler verdi. Kendisine teşekkür eder, başarılar dileriz.

Ara

Okullararası güreş müsabakalarında 63 Kilo Serbestte Eskişehir Birincisi, 63 Kilo Grekoromende Eskişehir Üçüncüsü olmuştur. Kendisini tebrik ediyor Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığının 01.12.2014 tarihli ve 5904842 sayılı makam onayı ile Türkiye´de son seçilen 13 okul arasına girerek "Proje Okulu" olarak belirlenmiştir.

Ara

11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesine tanıtım amaçlı gezi düzenledik.

Ara

10. Sınıf öğrencilerimiz Melis KIRTILLI ve Ağtürk BÖKE, online olarak yapılan sözlü mülakat sonucu 15 tatilde Almanya´ya gitmeye hak kazanmışlardır.

Ara

Setlerde 2-0 geriye düştüğü maçta, taraftarının müthiş desteğiyle kızlarımız maçı 3-2 kazanmayı başardılar.

Ara

Okulumuzda düzenlenen Model Bilim İnsanları konferanslarının konuğu İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Metalurji Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Dilek HEPERKAN idi.

Ara

Kız voleybol takımımız Eskişehir Anadolu Lisesi ile olan maçını 3-0 gibi net bir skorla kazandı

Ara

Okulumuz BT Rehber Öğretmeni Serkan ALGÜL tarafından okulumuz öğretmen ve idarecilerine EBA Portalı ve e-içerik Kullanımı konularında bilgiler verilirken, "EBA Dosya" ve "İçerik Geliştirme Araçları" başlıkları anlatıldı.

Ara

11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik mesleki rehberlik kapsamında Bilgi Üniversitesi tanıtım Sorumlusu Ozan BUDAK tarafından "Kariyer Planlama" konulu bilgilendirme çalışması yapıldı. Öğrencilerin sorularıyla yoğun ilgi gösterdiği çalışma öğrencilerimizin geleceğini planlamaları açısından verimli geçti.

Ara

2. maçlarına çıkan kızlarımız seyircisinin de desteğiyle maçı 3-0 kazanmayı bildi

Ara

Okulumuz Kızılay-Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Kulübü olarak Dünya Gönüllüler Günü´nde Hacı Süleyman Çakır Huzurevini ziyaret ettik.