Kas

12.sınıf öğrencilerimize mesleki rehberlik kapsamında Yeditepe Üniversitesinden gelen akademisyenler ve üniversite öğrencisi tarafından meslek tanıtımı yapıldı.

Kas

Okul aile birliği okulumuz öğretmenleriyle Öğretmenler Günü nedeniyle kahvaltıda buluştu.

Kas

Valimiz Sayın Güngör Azim TUNA, okulumuz öğrencileriyle tarihî mekândaki kahvaltıda bir araya geldi.

Kas

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Uluslararası Farabi Sempozyumuna ve Küresel Medeniyetler sergisine katıldılar.

Kas

Saat 09.05'te siren sesiyle birlikte iki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende öğrencilerimizin hazırladığı program sunuldu. Programın ardından ESBL öğrencilerinin parmak izleriyle Atatürk posteri oluşturuldu.

Kas

TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na hazırlanan okulumuz öğrencilerine Odunpazarı'ndaki tarihî mekânda kahvaltı düzenlendi.

Ekm

Okulumuz hazırlık sınıfı öğrencilerine "Dil ve Kültür" konulu seminer verildi.

Ekm

Demokrasinin güzel bir örneğini veren başkan adaylarımız ve meclis üyesi adaylarını kutluyoruz. seçimi kazanan Mehmet Ali ATA´ya çalışmalarında başarılar dileriz.

Yeni görevinde Müdürümüz Sayın Hüseyin OKUR´a başarılar diliyoruz..

Eski Okul Müdürümüz İlhan ŞAN´a yeni görev yerinde başarılar dileriz...