May

Okulumuz Hazırlık sınıfı öğrencimizden Çağan YILDIZ okulumuz için mobil uygulama geliştirdi.

May

Eskişehir Ülkü Ocaklarının düzenlediği Gençler Cengiz Aytmatov Okuyor Bilgi Yarışmasında yer alan okulumuz birincilikle yarışmayı tamamladı. 10. Sınıf öğrencilerimizden Kübra ÇIKIŞIR, Zeynep GÜNDOĞDU, Zeynep DEMİREL' i ve danışmanları Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Ayşegül CANPOLAT'ı tebrik ediyoruz. Bizlere olan desteklerini hep hissettiren okul müdürümüz Serpil KILIÇ CEBECİ'ye teşekkür ederiz.

May

Hikmet-Eğitim-Özgürlük kavramlarının ele alındığı panelimizi düzenledik.

May

"Disiplinler Arası Eleştirel Metin Okumaları: Okumaktan Mânâ Ne?" Projemizin ilk aşamasını Sultandağı Gençlik Kampın'nda gerçekleştirdik

May

Okulumuz memuru Gizem KARAGÜL MALLI'nın dedesi vefat etmiştir. Kendisine ve yakınlarına ve başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin.

Nis

Eskişehir İl Milli Eğitim  Müdürlüğünün deseğiyle yapılan Anadolu Mektebi Yazar Okumaları il panelleri 17-18 Nisan tarihlerinde okulumuzda düzenlendi.

21 Mart Dünya Down Sendromu farkındalık günü

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,

Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

----------------------------------------------------

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferini kutlama programımız 18 Mart Pazartesi günü saat 10'da okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Coğrafya alanında aldığımız ödülümüz.

ESBL Kütüphanesi Kitap Listesi

Şbt

Tübitak-2024 yılı araştırma projeleri yarışmalarına bu sene 5 proje ile bölge finallarine kalmaya hak kazandık.

Şbt

Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Kitap Tahlilleri etkinliğimizi Urfa Sosyal Bilimler Lisesi ile gerçekleştirdik.

Şbt

İlimizde düzenlenen Liselerarası oryantiring il birinciliği müsabakalarında okulumuz

Genç Kız B Takımı 1.

Genç Kız A Takımı 3.

Genç Erkek A Takımı 2.

Olmuştur.

Şbt

Güvenli Gençlik ve Güvenli Gelecek Konferansı.

Şbt

2023 yılının başında öğrencilerimizin "Eğlenerek Almanca Öğrenmek" hedefi ile başladığı projeyi kahoot üzerinden yaptıkları Almanca bilgi yarışması ile sonlandırdılar.